Laulun mestarikurssi 12.10.-16.10.2020 PERUUTETTU!

Pandemian ollessa nyt kiihtymisvaiheessa olemme katsoneet parhaaksi peruuttaa syksyn laulukurssimme. Toivomme, että ensi kesäkuussa voidaan taas tavata.

Syksyn 2020 opettajiksi ovat lupautuneet kansainvälistä menestystä niittänyt mezzosopraano Merja Mäkelä sekä musiikin maisteri, sopraano Hanna Kronqvist. Pianistina kurssilla toimii kamarimuusikko ja korrepetiittori Laura Kivikoski.

Kurssipaikka on Musiikkiopisto Juvenalia, Espoossa.

Tilaa ja palauta hakulomake mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.09.2020 osoitteesta mestarikurssi (at) anitavalkki (piste) fi

Lämpimästi tervetuloa hakemaan kurssille!

Kurssin hinta on 380€. Laulutunnit 5 x 50 min sisältävät säestystuntiosuuden.

Seuraamme covid19 turvasuosituksia ja ohjeistamme kurssilaiset lähempänä ajankohtaa.

UUTTA: Mestarikurssilla on mahdollista osallistua testaamaan uutta etäopiskelu ja -opetus ohjelmaa. Oppilaat, jotka haluavat mukaan testiohjelmaan, saavat tallenteen omista tunneistansa käyttöönsä (ääni ja kuva). Kyseessä on Crown Production Oy:n tutkimushanke digitaalisen opetuksen laadun parantamiseksi uudella teknologialla. Testiohjelma mahdollistaa myös etä-passiivioppilaiden mestarikurssille osallistumisen, jos aktiivioppilas sen hyväksyy. Kaikesta testiohjelmaan liittyvästä kerromme lisää kurssille osallistuville. Etukäteen testauksesta voi tiedustella suoraan hanna.kronqvist@crownproduction.net. Mitkään immateriaali-oikeudet eivät siirry tässä testauksessa. Tarkemmat ohjeet ja sopimukset tehdään kurssille ilmoittautuneiden kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *